Uus on korralikult unustatud vana!

Proovisin, aga ei suutnud oma kudumisplogi "kaarnakiri" postituste jaoks lahti teha. Suurte piltide mahutavuse m6ttega sai tehtud eraldi kasutajakonto, aga suvi l2ks kiireks, nagu ikka. Oh, inemise m2lu, sa oled kui udulaam p6hjatuule tujude k2es. Praegu ei tee seda plogi ykski teadaolev aadress lahti ja noh, las ta siis olla. Aga k2sit88 jaoks ma majapidamise, pere, loomade ja aia arvelt siiski aega n2pistan - sest kaltsupoest saab kyll odava igap2evase ja tugeva, yldiselt ka ilusa ja moodsa, aga erilist, kvaliteetset ja palju aega jm ressursse n6udvat autoriloomingut teeb meie elatustasemel elav kodanik endale ise. Kodanik on nimelt kasvanud metsataguse-peres, kus poed j2id kilomeetrite kaugusele ja erinevatel p6hjustel tehti enamus eluks vajaminevast endale ise. Olgu mainitud, et mina syndisin 70-tel kolhoosikorra "6itsengusse", mitte 20-te asunikutelude tegemise v 40.aa. s6javiletsuse v 50-te massilise orjapidamise v 60-te koorimise ajal...
Oma aiaplogis n2itasin yhte kampsunijuppi, ja seletasin, kuidas, miks ja millest. Ajaloo huvides riputan selle kampsuni synniloo siia, kus on tema 6ige koht.
.............................................................................
Alumine serv ja varrukaotsad tulevad mustriga, muu osa soonikuga 4-2, esikyljel on palmikumuster. Kasutan l6nga 100m/200g 50%villa/50% akryyli, ja ringvardaid nr 4, varrukaotsad koon viie vardaga nr 4, nagu p6lvikud. Kui kereosa ja varrukad on kootud piisava pikkuseni, siis koon k6ik suurele ringvardale kokku ja hakkan kahandades k2eaugukaart ja kaelust modelleerima. Ylemisel pildil on n2ha minu poolik kudum ja vihje koostamisele.
Teisel pildil on mudel, mida kasutasin. Kas pole ilus! See p2rineb eesti oma ajakirja "K2sit88" numbrist Talv 2007, kust ma ammutasin idee ja mustriskeemi, aga kuna originaal oli poole j2medamast l6ngast, siis p2rast proovilapi tegemist ma lisasin laiust, st yhe palmikupaari, ning muutsin kunde soovil keskmise palmiku mustrit. Originaalis on varrukatel ainult soonik, ma tegin sportlikust huvist varrukatele kah 3 palmikut, keskmine 6 ja 22rmised 4 silmust laiad.



Comments

Popular Posts