Suur pere, kudumist palju

 
Võtsin novembri talveootuses käsitsikudumise osas õppida mitut uut asja - 1. 2-värvilise alustamise, tänan äärmiselt hästiinformeeritud youtuubi! 2. Korralikult ja stiilselt lõpuni teha 1 rahvuslik kindakene. Paraku leidsin, et päris labakuid mu eluviis ei vaja, sõrmikuid võtan aga tööriieteriiulist, nii et elu ise juhatas mind tootearendamise põnevale teele. Poolkinnastega on nimelt mugav toimetada sõidu ajal autos ja poes, need kätised on ennast juba asjalike ja heade kämblakatetena tõestanud. Muster pärineb raamatust "Mõned nopped Kihnu näputööst" (praegu on öö. rohkem andmeid ei ole käepärast, aga autor jt andmed tuleb ka)
 
Reginakesega nikerdatud soonikkampsun 8-aastasele tytrele, peenemast tyrgi lõngast (100g/500m, 40%villa ja 60 akr.,) leiab igapäevast kasutust, antud mudelit tuleb kindlasti korrata. Kahjuks on masin raske käiguga ja kipubjukerdama, probleemid tulevad masina ehitusest ning neid pole võimalik parandada. Seega jääb Regina Royal samuti suuremast kasutusest välja ja teenib ainult tehnikate ja tehnoloogiate proovimisel. ......... Oo, tehtud töid ikka on, mitu paari kätiseid, paar mobiilikotiproovi, 4-aastase poisi kampsun, kõik masinatega. Veel poolikuid kudumeid on järjekorras mitu. 2 paari laste kindaid, tibukollane pitskamps tellijale, must pitsikas mulle endale. Kunde oma loodan homme valmis saada, annaks Jumal.


Comments

  1. Armas blogi,loen ja ohkan,loen edasi ja rõõmustan.keegi kusagil pusib ja tegutseb ja unistab nagu minagi.Jõudsin vist enne kunstikast lahkuda kui sina tulid aga sama kooli toole oleme küll nühkinud.Jätkugu sul lusti ja uudishimu edaspidigi!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts